Weddings & Events specialist
Bas Eijssen

Graag wil ik Bas even voorstellen, hij is voor vele Spaubeekenaren geen onbekende in het dorp, gestart met zijn bedrijf, “B-arranged” dat evenementen organiseert, begeleid en uitvoert. Daarnaast ondersteund hij Horecaondernemers bij operationele verbeterprocessen

Bas is veelal actief op de bruiloftmarkt en heeft daarom een nieuwe “brand” ontwikkeld als Weddingplanner/Ceremoniemeester namelijk The Weddingwhizz.

Hoe ziet jouw perfecte trouwdag eruit?

Waar vind je je ideale locatie voor het feest? Je wilt vast ook catering, muziek, kleding, ringen en gasten kortom er moet veel geregeld worden.… en o ja, jullie werk en huishouden gaan ondertussen gewoon door?

Schakel the weddingwhizz in om mee te denken om een of meerdere onderdelen te regelen voor jullie. En hou hiermee quality-time over voor alle voorpret… en elkaar natuurlijk.

Je voelt het aan alles: dit wordt jullie dag waar je nog lang met een big smile aan terugdenkt! Je familie en vrienden zorgen graag dat het programma dat in jullie hoofd zit tot in de puntjes is verzorgd. Maar waarom laat je al dat werk aan hen over? Hoe fijn is het als écht iedereen kan meedoen met het feest en geen omkijken heeft naar de agenda en het geregel? Alles in één hand, dat geeft rust en vertrouwen.

Zandstraat 83, 6176 CA Spaubeek