DT Elektro

Welkom bij
DT Logo

Sinds 2020 ben ik werkzaam geweest bij grote bedrijven als BAM, Imtech en Dynniq en heb ik veel ervaring opgedaan in diverse takken in de elektrobranche. Daarbij heb ik werkzaamheden uitgevoerd voor diverse aannemers, gemeenten, Rijkswaterstaat, Defensie en nutsbedrijven. Naast de grote projecten en opdrachten heb ik ook veel installaties bij particulieren aan huis verricht.

Nu werd het tijd voor een nieuwe stap, de opgedane kennis en ervaring neem ik mee als zelfstandige onder de naam:

DT logo

Kwaliteit en klantgerichtheid zijn voor mij belangrijke kernwaarden. U als klant bent geen nummer en ik sta u graag te woord voor een eerlijk en betrouwbaar advies.

Foto 1

Een goed werkende elektronische installatie is van groot belang. Daarom staan wij voor u klaar. DT Elektro is uw partner in elektrotechniek, van de kleine klus tot grote projecten, voor zowel particulieren als bedrijven.

Maak kennis met DT Elektro en ontdek de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Betrouwbaar vakmanschap in elektro- en infratechniek!

Diensten

Indien u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen, een storing wilt melden, vragen heeft of informatie wenst te ontvangen.

Foto 3

Neem contact met ons op

Kerkstraat 22 6176AR Spaubeek