Star Home Comfort

Haal de specialist in huis

Star Home Comfort is specialist in airconditioning en warmtepompen. Wij zorgen voor een goede installatie en verzorgen ook het onderhoud. Wij werken o.a. met kwaliteitsapparatuur van Daikin. Opzoek naar een installateur? Neem contact met ons op, we staan voor je klaar.

Groeten: Bjorn Starmans

Welkom

Energiezuinige technologieën voor de toekomst

Wij gaan voor een optimaal binnenklimaat en hoog comfort. Bij Star Home Comfort kiest u voor een topmerk airconditioning van o.a. Daikin. Energiezuinig A+++ , fluisterstil, makkelijk te bedienen via een app. U ontvangt 5 jaar garantie op de producten van Daikin. Een kwaliteitsproduct!

Bekijk de verschillende oplossingen op het gebied van airconditioning en klimaatregeling van Daikin op de website of neem contact met ons op.

Airco 1

Maatwerk oplossingen

We komen uiteraard bij u langs zodat we een goed beeld hebben van de locatie en wat uw wensen zijn. Samen met u bekijken we wat de beste optie voor u is, waarna u een passende offerte van ons ontvangt.

Wij leveren diverse modellen airco’s met een vermogen vanaf 2,5 kW, waardoor we altijd een geschikt toestel voor uw woning hebben. We maken maatwerk voor u. Een airco bestaat uit een binnendeel en een buitenunit. Het is mogelijk om één (single-split) of meerdere binnendelen (multi-split) op een buitenunit aan te sluiten, bijvoorbeeld als u verschillende ruimtes wilt koelen. Onze vakmensen zijn f-gassen gecertificeerd, wat verplicht is voor de inbedrijfsstelling van een airconditioningsysteem.

Airco 2

We nemen de tijd voor de plaatsing en zorgen dat uw airco systeem perfect wordt opgeleverd. Zo nodig kunnen wij ook elektrische en kleine bouwkundige aanpassingen voor uw maken. Om te zorgen dat alles fraai wordt afgewerkt.

EindLogo

 

Kerkstraat 39 7176AP Spaubeek